431 Sankt Hans

Start tidspunkt: 22-06-2018 00:00

Slut tidspunkt: 24-06-2018 00:00

Beskrivelse: På opfordring fra sidste års deltagere bliver turen i år til Tirpitz udstillingen i Blåvand. Vi starter lørdag kl. 10:00 med en lille ½ times oplæg fra en de dygtige guider. Derefter er det på egen hånd rundt i den meget særprægede bygning. Udstillingen viser Vesterhavets historie i en meget speciel opsætning. Rav udstillingen er ud over det sædvanlige. Sidney operaen bygget af rav stykker er bare et af de mange flotte ting. Vi får vist/fortalt hvordan livet var under krigen for nogle enkelte mennesker, som boede omkring området.

Vores kære svigerdatter, der til daglig arbejder på museet, har taget fri den dag, men tager med på turen som guide. Hun svarer også gerne på spørgsmål, når vi kommer tilbage til gården. Indgangsprisen for voksne er kr. 100,00. Børn under 18 år gratis. Vi er ikke helt sikre på oplægget fra guiden, men giver besked i løbet af januar måned.

Man må gerne tage egen mad med, men der er også mulighed for at købe på stedet. Vi har hele dagen. Men brug den tid du har lyst, der er også meget flot natur i området. Når vi har spist lørdag aften, prøver vi at få en heks eller to sendt af sted til Bloksbjerg. Der vil være lidt til en sulten mave og noget at skylle ned med til bålet.

Campingpladsen er ”igen” den midlertidige, hvor vi ligger på hestefolden, hos vores søn og svigerdatter. Jan giver gerne en tur i hestevognen, eller du kan få en ride tur på en af de mange heste. Går det, som det plejer, er der masser af kaniner, høns, marsvin, hunde og katte på pladsen, så tag bare børn/børnebørn med. Der vil blive opsat toilet/bade vogne i forhold til hvor mange vi bliver. Der er også mulighed for strøm. Prisen for ”campingpladsen” for weekenden incl. strøm er kr. 200 pr. vogn

Clara og Jan tlf.: 25888120 Info. om indbetaling til klubben kommer senere.

Sted: Tobjergevej 51, 6830 Nørre Nebel

Oprettet af: 0097 Clara og Jan Obbekjer

Tilmeldingsfrist: 17-06-2018 00:00

Max tilmeldinger: –