258 Sommertur i Norges højland 2013

Start tidspunkt:14-07-2013 00:00

Slut tidspunkt: 01-08-2013 00:00                                    

Beskrivelse: Så er vi klar igen til en tur til Norge. Denne gang til Norges højland. Turen strækker sig over ugerne 29, 30 og 31 i 2013. med ca. 1100 km.
Der bliver selvfølgelig bjergkørsel, men det er på veje, hvor der både kører busser og Adria 743. Selve turplanen kan ses under fildeling, den kan selvfølgelig også sendes pr. mail, for dem der er interesserede.
Vi starter i Lunde med tur på Telemarkskanalerne, derefter går turen til Rjukan, hvor tiden sikkert også hurtigt forsvinder, til gengæld for en masse oplevelser. En enkelt overnatning i Røldal før vi lander på Aurland camping, hvorfra der også kan opleves en masse bl.a. Flåm banen. Herfra går det gennem bjerget op over Sognefjeldet gennem Joutenheim, med udsigt til Norges højeste fjelde. Ekstra overnatning i Lom, så der er tid til en solotur til Galdhöpiggen eller mange andre oplevelser. Geiranger er næste mål, hvor vi skal ligge lige ud til fjorden, med de mange store krydstogtskibe. Ørnevejen og Trollstigen er næste fjeldovergange inden vi kommer til Trollstigen camping nede i dalen. Her er der også lidt ekstra tid. Sidste etape går ned gennem Gudbrandsdalen, hvor turen ender ved Lillehammer turistcenters campingplads.
Der er plads til 20 vogne, der deles op i grupper på 4 vogne.                                      

Sted                                Norge                                     

Oprettet af                       097 Clara og Jan Obbekjer                                     

Tilmeldingsfrist                 01-06-2013 00:00

Max tilmeldinger               –