262 Belgisk Ølsmagning

Start tidspunkt: 01-09-2013 00:00

Slut tidspunkt: 06-09-2013 00:00

Beskrivelse: Du kan f.eks. overnatte på Camping Münster undervejs, http://campingplatz-muenster.de/. En fremragende campingplads med gode faciliteter og by-nær. Du er samtidig midtvejs til målet.

Hvis belgisk øl og kultur er en ting du godt kunne tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med, så skulle du overveje dette arrangement.
Vi ankommer i løbet af søndag d. 01. september 2013 og kommer på plads på Camping Memling ved Brügge, http://www.brugescamping.be/. Her har vi reserveret 25 pladser. Det er en pæn by-nær plads og med flere indkøbs muligheder i gå afstand, bl.a. Carefour, Lidl og Aldi. Selve Brügge er også i cykle / gå afstand. Stander hejsning mandag d. 02. september kl. 10.00
Brügge er en meget spændende by som man ikke bliver træt af. Vi har sørget for en dagsudflugt til byen med guide d. 03.09. Vi starter dagen med fælles morgenbord på en restaurant som hedder ”de Kantine” ved stationen. Vi cykler / køre med bybus til stationen. DET ER IKKE VELSET AT KØRE BIL DEN DAG, OVERHOVEDET. Vi skal være fremme kl. 8.30. Her vil vores guide, Regnier de Muynck, fortælle en masse nyttige og spændende ting om Brügge og om øl i særdeleshed medens vi indtager vores morgenmad. Senere skal vi på et nyt interaktivt 7-rums museum hvor vi lever os tilbage tiden til det 16. århundredes Brügge, ”Historium” hedder muset. Derefter skal vi på bryggeri ”the Halve Maan” for at se og smage de herlige ting man laver dér. Alt i medens vi går igennem den gamle by fortæller Regnier os alt hvad der værd at vide om byen. Regnier taler udover flamsk også fransk, tysk og engelsk, men desværre ikke dansk. Så vi må hjælpe ham med at oversætte undervejs. Så er det blevet frokosttid, vor vi indtager en lunch i restaurant ”Cambrinus” som er et godt sted at smage huses øl og selvfølgelig ”lambisk” øl også, som en øl som specielt fremstilles i egen omkring Bruxelles. Desuden skal vi smage ”old brown” og belgisk triple øl. Senere skal vi foretage en ”pubcrawl” hvor vi kommer til at smage andre typer belgisk øl. Vi slutter kl. ca. 17.30.

 Hele arrangementet er betalt via din forudbetaling. Det samme gælder opholdet med 5 overnatninger.

Der er mulighed for på egen hånd at tage med toget til f.eks. Bruxelles eller Gent. Man kan tage toget og for pensionister koster det € 5,50 med en 65+ billet til alle større belgiske byer.
Vi arbejder på yderligere muligheder i området. F.eks. et chokolade museum, et pomfrit museum + andre aktiviteter. Ellers er der rig mulighed for selv at udforske Brügge og omegn på egen hånd. Hvad med en tur ud til vandet, hvor man bestiger et højt dige, herfra er udsigten fantastisk udover havet og skibene der bl.a. sejler fra Zeebrügge, og lur os om det næsten også er muligt at spotte England i horisonten. Vi slutter af onsdag aften med en fælles middag på http://www.studiohall.eu/ som ligge ca. 1,5 km fra campingpladsen.
Stander nedtagning torsdag d. 05. september kl. 18.00 hvorefter vi går til Studiohall.
Hele turen inkl. overnatninger med strøm i Brügge og byvandring med morgenmad + frokost og guide inkl. pubcrawl og afslutningsmiddag (-drikkevarer):

Vogn med 2 personer kr. 2.200 pr. enhed
2). Ændring af pris for om man er 1 eller 2 personer.

Tilmelding er bindende den 1. marts 2013, og betaling skal ligeledes ske senest (1) den 1. marts 2013.
Der sendes en mail om hvordan pengene skal indbetales til klubbens konto

Vi arbejder stadig på at få alt koordineret og gjort så sjovt og spændende som muligt, så mindre ændringer kan forekomme.

Vi rejser hjem d. 06.09.2013, eller for dem der vil mere, hvad med en tur over til Ardennerne også med ølsmagning m.m.
Husk ligeledes at have en rejseforsikring med afbestillings forsikring ved evt. frafald, da tilmeldingen jo er bindende efter 01.03.2013.
(1) En lille ændring mht. betalingsfrist, da nogle af vores medarrangører vil se nogle seriøse meninger og penge fra os. Ændret d. 26.12.12
2) Efter lange forhandlinger med Camping Memling, er det ikke lykkedes at kunne holde den ønskede pris for singler m.m. Som campingpladsen ser det, er det antallet af enheder, der tæller og ikke om man er 1 eller 2 personer.

Sted: Brügge

Oprettet af: 309

Tilmeldingsfrist: 01-03-2013 00:00

Max tilmeldinger: 50