475 Kulturnat i Hillerød

Oprettet af 0003 Flemming Stenberg Eriksen

Dato: 20. sep. kl. 00:00 – 22. sep. kl. 12:00

Sted: Hillerød camping

Max 50 deltagere

Kulturnat i Hillerød
Så er årets kulturnat i Hillerød klar til tilmelding, i år er der måske en ekstra grund til at tilmelde sig, da det er sidste gang det løber af stablen som i de gode gamle dage.
I år er der ingen lukke fest i forbindelse med kulturnatten, da Annette holder åbent en uge længere end sidste år, men vil du/I ikke under nogen omstændigheder undvære lukkefesten så kontakt Annette og hør om I kan få plads ugen efter.

Kulturnatten afholdes som sædvanligt, med mange festligheder på pladsen og i byen, men pga. at lukkefesten er skudt en uge har vi fået lov til at låne opholdsstuen til fællesspisning lørdag aften.

OBS! OBS! OBS! Praktiske oplysninger: 

Alle campingvogne skal være på plads senest torsdag aften, dvs. at der ikke vil være mulighed for at komme ind med campingvognen fredag formiddag.

Det vil være muligt at stille campingvognen op gratis fra søndag eftermiddag kl. 15:00 og helt frem til torsdag aften kl. 19:00 Dog kun hvis den står tom. Der skal ved tilmelding gøres opmærksom på hvis man kommer og sætter vognen søndag.

Prisen for overnatning er kr. 100,- pr. person (ved kun 1 person pr. vogn kr. 110,00). Strøm kr. 40,-
10 % på overnatningsprisen, så det vil sige kr. 220,00 incl. strøm for 2 personer pr. nat.

OBS Der er plads til 15 vogne. er der flere tilmeldte vil de komme på venteliste

OBS – OBS!
Annette har åbnet mulighed for at hun kan finde plads til et par vogne mere pga. at arrangementet er så hurtigt fyldt op, så tilmelding modtages igen, men der er ingen garanti. De vogne der er skrevet på efter de 15 første får direkte besked om der er plads.

Tilmelding her på Igroups eller tlf.: 2511 4370

Adria Club Danmark hilsen
0003 Bodil & Flemming